FYSIOTHERAPIE A.SMEETS DEN BOSCH / MAASPOORT /EMPEL
 
Welkom op mijn website voor fysiotherapie

Claudicatio intermittens, perifeer arterieel vaatlijden (PAV), etalage benen


ClaudicatioNet pleit, naast gesuperviseerd looptherapie (GLT), voor leefstijlbegeleiding bij patiënten met Claudicatio Intermittens. Wij werken in Claudicatio Netwerk Den Bosch.  Waar gesuperviseerd looptherapie in de meeste gevallen leidt tot zeer gunstige behandelresultaten op de korte termijn, is vaak een verandering van leefstijl noodzakelijk om de behaalde resultaten na GLT te behouden. 

 De leefstijlverandering die door ClaudicatioNet wordt uitgedragen (denk bijvoorbeeld aan het stoppen met roken, gezonder eten en meer bewegen) is naar alle waarschijnlijkheid zeer effectief bij vele chronische ziekten. Immers, de meeste chronische ziekten worden veroorzaakt door dezelfde risicofactoren, zoals te weinig fysieke activiteit, roken, overgewicht, te hoge bloeddruk, en slechte voeding.


 


Websites die kunnen helpen makkelijker leefstijlverandering door te voeren, hebben we geselecteerd voor u;

ikstopnu.nl , een mooie site om u te helpen met roken te stoppen

- https://www.huisarts.nl/stoppen-met-roken , een zeer uitgebreide site om als goede hulp te gebruiken het roken te verlaten en niet meer er aan te beginnen. Maar ook een on-line huisarts te consulteren, wat laagdrempelig is.  
 
 
 
Kaart
Opbellen
Info