FYSIOTHERAPIE A.SMEETS DEN BOSCH / MAASPOORT /EMPEL
 
Welkom op mijn website voor fysiotherapie

 

Wij hebben alleen erkende register fysiotherapeuten werken in FYSIOTHERAPIE A.SMEETS DEN BOSCH met diverse vaardigheden / specialismen.

Klik hier om te lezen welke

Waar zijn de fysiotherapiepraktijken?

Klik hier voor onze locatie in Google Map 

Welkom in ons goed geoutilleerde fysiotherapiepraktijk. Uw auto en ander vervoer kunt u voor de deur gratis ruim parkeren. Onze locaties zijn goed met openbaar vervoer te bereiken. Behandeltijd van 7:00 - 21:30 uur. We hebben meer dan voldoende kennis en kunde in huis om u optimaal van dienst te zijn. 

 Een voorbeeld van onze activiteiten. Wij behoren tot Het Olympisch Netwerk. En behandelen als sportfysiotherapeut de verschillende doelgroepen met topsport statussen, gehanteerd door het Olympisch Netwerk. Onze praktijk heeft de mogelijkheid van DTF: Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u? Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig voor de fysiotherapeut. 

Website

WELKOM OP DE WEBSITE VAN FYSIOTHERAPIE A.SMEETS DEN BOSCH / MAASPOORT /EMPEL

Manuele therapie, sportfysiotherapie, algemeen fysiotherapie, fysiofitness, Parkinson specialisme, Claudicatio Intermittens specialisme, knie revalidatie, heup revalidatie en schouder revalidatie. Verder werkhouding problemen, werkhouding analyse en werkhouding correcties etc. 


Afspraak maken

U kunt binnen 24 uur een afspraak maken tel: 073 - 64 20 526 


Fysiotherapiepraktijk A.Smeets Empel
{}


 Twee websites

Fysiotherapie A.Smeets Maaspoort


Met uitgebreid info, maakt uw keuze.

WEBSITE VAN PRAKTIJK FYSIOTHERAPIE A.SMEETS DEN BOSCH / MAASPOORT /EMPEL is gesplitst in twee websites:


Klik hier om naar de website FYSIOTHERAPIEVOORMIJ te gaan.- VOOR ONS ADRES, ONZE SPECIALISATIES, ETC

 

 Directe Toegang Fysiotherapie

Voortaan is fysiotherapie rechtstreeks toegankelijk. Maar de fysiotherapeut moet wel aan DTF- eisen voldoen. Wij voldoen daaraan. Goed nieuws: vanaf 1 januari 2006 kunt u rechtstreeks terecht bij de specialist in beweging en houding. Vanaf die datum wordt fysiotherapie voor iedereen direct toegankelijk. Inmiddels zijn we in 2018 aanbeland en geldt dit nog steeds.

DTF: Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?

Klik hier voor meer info

 

Specialist in houding en beweging

Goed bewegen en een goede houding zijn in onze optiek onverbrekelijk met elkaar verbonden. 

Wij analyseren en corrigeren daarom altijd de houding, als we beweging willen initiëren. Omgekeerd geldt dit ook. Willen we goed bewegen, dan moet de uitgangshouding ook goed zijn. Wat simpele voorbeelden. * Bij het Mc. Kenzie concept is de essentie vooral bij jongeren met een posture syndroom de houding eerst te corrigeren, dan geven wij als fysiotherapeut houdingscorrectie. Vanuit een optimale houding, stimuleren we optimaal bewegen. * Medische training therapie is zeer systematisch in trainingsopbouw, waarbij correctie via "de kleine houding musculatuur" zeer belangrijk is, om te komen tot grote bewegingsketens. * Een ander voorbeeld, bij vele uren achter een bureau / PC, dag in dag uit vele kilometers in een auto en thuis weer achter een PC, kan een grote hoeveelheid aan klachten ontstaan. Wij analyseren, indien nodig corrigeren de verschillende houdingen en voeren goed bewegingen in.

De registerfysiotherapeut 

Zekerheid over kwaliteit. 

Vanuit de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek. Wij zijn erkende registerfysiotherapeuten in: algemeen fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie

Hoe is de kwaliteit van de fysiotherapie gewaarborgd?
De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen worden gebruikt.
Extra specialismen

MORBUS PARKINSON

Wij werken in ParkinsonNet Den Bosch en hebben specifieke deskundigheid op het gebied van de ziekte van Parkinson. 

Klik hier voor meer info


CLAUDICATIO INTERMITTENS, PERIFEER ARTERIEEL VAATLIJDEN OF ETALAGE BENEN

ClaudicatioNet pleit, naast gesuperviseerd looptherapie (GLT), voor leefstijlbegeleiding bij patiënten met Claudicatio Intermittens. Wij werken in Claudicatio Netwerk Den Bosch.  

Klik hier voor meer info


OLYMPISCH NETWERK /OLYMPISCH STEUNPUNT

 

 

Not authorized to show timeline of selected user.


Praktijk Facebook account

 
 
 
 
Kaart
Opbellen
Info